Hold Your Horses!

Ihan vielä eivät Heportterin Hevoskoulun ovet aukea. Koulu on rakenteilla. Ensimmäiset kurssit julkaistaan tällä sivustolla syksyllä 2024.

Mutta hyvää  kannattaa odottaa. HH:ssa jokainen yksityiskohta rakennetaan tukemaan ihmisen oppimista. Ja tietenkin mukana on huikean osaavia yhteistyökumppaneita.

Heportterin Hevoskoulu on muhinut päässäni pitkään. Koulu on luonteva jatke Heportterille, Hepodille ja PoPolle. Hevoskoulussa saan yhdistää kaksi intohimoani: opettamisen ja viestinnän.

Haluan olla yksi niistä hyviksistä, jotka lisäävät ymmärrystä hevosista. Hevoset ovat antaneet minulle niin paljon – onnellisuutta, ystäviä, lohtua, tarkoitusta – siksi haluan antaa hevosille jotain takaisin.

Toivon, että kaikki hevosihmiset saisivat kokea hevostensa kanssa onnistumisen, yhteyden ja ilon kokemuksia. Että sinunkin hevosystäväsi juoksisi portille, kun tulet tallille, luottaisi sinuun ja tekisi mielellään yhteistyötä kanssasi. Siksi Heporterin Hevoskoulu.

Jos kiinnostuit, jätä yhteystietosi alle. Liittymällä postituslistalle tiedät ensimmäisenä tulevista kursseista ja kampanjoista. Postituslistalla etsintäkuulutetaan myös testioppilaita tuleville kursseille.

Ihan mahtavaa olisi saada sinulta postia.Toiveita, ideoita, tarinoita, palautetta.

Teija
eläintenkouluttaja at, eat-opiskelija, käsikirjoittaja, podcast-tuottaja